Tuesday, May 10, 2011

Drama.. Drama.. Drama..

Hye All...

Sape pernah tengok drama? Tak pernah? jangan nak tipu.. tak baik.. berdose tau..
hurm.. saje je nak ulas pasal drama melayu yang saya tengok tadi.. Boleh sakit kepala sebab tengok drama.. Mane taknye.. Aiseh.. kejap2 pasal cinte.. huish bosan la plak..

First tengok kisah korparat.. huhu.. pasal komplot la.. (ceh kisah orang kaye. yang tamak).. pastu tengok kisah drama Dia  bukan Maryam.. Sakit jiwa tengok citer tuh.. ade ke dah nazar bagi anak kat kawan die.. pastu sebab dah tak leh mengandung sanggup datang balik nak rampas anak die..
pastu terjerit2 macam orang sasau.. sebab nak anak tuh,.. huhu
(sumber: google)

ape2 hal Eja ngan lisdawati berlakon memang menjadi sampai sakit ati tengok citer tuh.. huhu
Pastu tadi pulak tengok citer asmara 2.. tu lagi la.. kisah orang jahat2.. ish3.. banyak benar orang jahat kat malaysia ni..
(sumber:google)


Dah jadi drama queen kat umah ni.. remote control tuh.. jangan harap orang lain pegang.. haha.. Sorry.. rampasan kuasa.. Almaklumlah.. nak qada' tengok tv.. huhu

ok.. nak check Fb pulak.. huhu
tata

2 comments:

  1. drama queen is a must..nak3x time cuti gini..bila klagi nak control tv tu..huhu

    ReplyDelete
  2. haha.. dayah dah biase buat la tuh.. huu

    ReplyDelete