Saturday, May 7, 2011

Kembali ke rumah!!!

Hai all!!

Hurm hari ni second day duduk kat rumah. Memandangkan hari ni hari Sabtu, so, rumah agak havoc sedikit. Ramai orang kat rumah. tadi baru je habis layan hindustan kat TV. Best layan hindustan sambil makan tengah hari. haha.. Teringat zaman sekolah dulu. hurm...

Ape khabar agaknye UMT. Bila bukak group bicara mahasiswa UMT... mesti ade je isu panas. kadang-kadang kelakar jugak bila bace komen-komen kat situ. Dari situ baru nampak macam mane budak umt ni berfikir sebenarnye. (hehe)Tapi saya hanya silent reader je. Malas nak komen atau letak kate2 kat wall BMU. Suke jadi pemerhati.

Okay lah.. berbalik kepada kisah UMT tadi. Apa khabar universiti kesayangan saya ni? Sihat? kan Ramai yang akan mengunjungi UMT. mesti meriah UMT.Takpe la kita biarkan dulu UMt dengan event sukan yang gah dan saya nak jalani kehidupan yang tenang di rumah. huhu...

Orang cakap, tempat yang paling selesa adalah rumah. So, saya nak habiskan masa berkualiti kat rumah sebelum balik UMT semula bulan 6 ni. haish...  Harap2 dapat siapkan FYP cepat2 and then balik berpuasa di  rumah. Erm bila la progress presentation...

Ok.. ok.. nak gi tengok tv pepuas.. saya nak manfaatkan masa yang ade ni bersama keluarga sebelum pulang ke umt. haish..
ok All sayonara..

4 comments:

  1. ak pun dh blik rumah..tp report x siap g..haru!

    ReplyDelete
  2. haha.. sabar kak.. bile nak present LI?

    ReplyDelete
  3. persent 18 & 19..baru akak tahu BMU tu apa..terus akak join grp tu..hahaha..isu terhangat skrg psl sukanun yer..bru cdg nk blik awal..terus x jd..siap gaduh2 segala..ptt lh nik balik rumah..bln 6 bru dtg..rupa2 nyer ramai y kena halau dr bilik sndiri eik..

    ReplyDelete
  4. huhu.. kena halau tu satu hal kak.. lagipon chemical tak sampai lagi.. SV nik suruh balik dulu, bulan 6 baru datang balik.
    nik dah dapat penempatan asrama time cuti.. jadi hal asrama takde hal.. kalau duduk lame2 kat UMT pon nak wat pe. tak boleh buat FYP jugak sebab chemical tak sampai lagi.. huhu

    ReplyDelete