Sunday, May 8, 2011

Thanx mama.. huhu

Salam semua...

Sempena hari IBU ni, saje je nak buat entri special untuk mama saya..

Erm.. macam mane nak cakap ek..?
Segan la plak **** blushing ni.. kui3..

Ade beberapa perkara yang saya nak berterima kasih pada mama selama membesarkan saya.. hurm dah 22 tahun dah.. hurm...

1- waktu  umur tujuh tahun, mama hadiahkan buku cerita fairy tale - the little mermaid-. buku tu masih lagi elok tersimpan sampai sekarang. Ade lagi atas rak buku dalam bilik. hehe.. thanx mama..

2- thanx mama sebab belikan alat mekap.. (eye liner and etc) yang ade lagi atas meja solek kat dalam bilik tuh.. tapi maaf mama sebab tak pakai alat solek yang mama beli.. tapi.. gune jugak eye liner tu.. untuk melukis.. erm still gune jugak kan?

2- time kene alergik sebab makan udang ( hehe gatal nak makan jugak walaupun mama dan abah dah marah).. Mama teman pergi klinik swasta memalam bute.. thanx mama.. (sakit kene suntik 2 batang jarum...)

3- Time form 2, ligat sangat main panas kat pantai sampai demam 3 hari tak makan.. terima kasih mama sebab carikan lauk kesukaan .. thanx mama

4- Waktu kene gastrik sampai guling-guling atas lantai, thanx mama sebab masakkan bubur...
haha..

5- first time dinner, Thanx mama sebab belanje beli high heels yang mahal tuh.. haha... kesian kasut tu kan mama.. ade je  telah selamat disumbat ke dalam kotak.. haha

6- thanx mama sebab ajar masak.. walaupun amik kos food service kat UMT ni..Stail mama masak still the best.. haha

Walaupun mama selalu berleter, tapi itu yang paling special kan.. semua mak suke berleter kan..
Kadang-kadang ade jugak buat mama marah.. kecik ati.. so, maafka ok.. kire 0-0 la.. haha

Sampai sini dulu.. Selamat hari ibu semua... haha

No comments:

Post a Comment