Sunday, June 19, 2011

Dan untuk kesekian kalinya..

Salam ceria banyak semua,

Dan hari ni, saya nak umumkan blog aku yang telah berwajah baru Oleh kerana saya berada dalam zaman kegelapan, Erm.. zaman FYP. Dan mengikut contoh dan teladan senior saya cik nourel cahaya punya blog, saya pun telah memilih layout yang kaler dark iaitu hitam.

Tapi saya selitkan jugak kaler pink. Pink itu pasti. Warna feveret tu. Mana boleh tinggal. Satu hari ni dah banyak layout saya try, tapi yang ni lah terbest.. Mula-mula nak letak yang cute-cute.. but macam tak best je letak layout yang ada shining-shining super duper cute kaler pink. Klise.. dah biasa sangat..

Lagipun, kalau perasan kat header ada rama-rama punya motif. So, Saya rasa layout blog ni, girly versi darkness sket..
patut ke saya pakai eyeliner kaler gelap.. menandakan zaman kegelapan telah bermula? haha.. Okay dah mengarut. Okay nak tidur ni.. penat duk cari layout blog. haha

Ok tata and  gud nite..

2 comments:

  1. kawan akak y dh bising dh tanya bila akak nk tukar layout..tapi malas plak nak tukar..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha... susah nak cari layout yang berkenan.. haha.. pink + black adalah yang terbaik setakat ni.. lambang kegelapan.. haha

    ReplyDelete