Wednesday, June 15, 2011

FYP, broadband dan kafe kusza..

Salam tak berapa ceria semua,

Tak tahu nak tulis apa. Sekarang ni saya kat Kafe kusza sebab broadband celcom dah exceed the limit Arghhh.. time nak buat kerja time ni la broadband buat hal. Kalau kat rumah tak pulak bengang macam.. almaklumlah, kat rumah ada streamyx. Nak update blog pun kena pandang-pandang. haha.. Macam ada benda yang tak elok je saya buat. haha

memandangkan esok nak jumpa supervisor yang disayangi, terpaksalah kena bertungkus lumus malam ni. Err kerja last minit adalah kepakaran saya. haha.. Eleh semua orang pernah buat kan kerja last minit. Jangan cakap tak pernah. Hurm.. bosan nye buat FYp ni.. cuba buat blogwalking.. konfem saya no satu. haha

dah la.. ada yang pandang pelik kat sini. err... salah ke saya tulis blog..tah-tah saje je nak usha url blog..kahkah.. giler perasan. Ok..
nak buat keje lain ni.. sayonara..

2 comments: