Wednesday, June 22, 2011

FYp cases: Hampa

Salam kurang ceria sedikit semua...

Sekali lagi saya bercerita mengenai FYp. Maaf la ye, maybe sampai ke tahun depan saya akan terus mengupdate entri mengenai FYp. Okay la.. berbalik mengenai entri bosan FYp saya ni.
Tadi ingat nak jumpe supervisor, ye la.. next week dah officially masuk lab.. walaupun dah ramai yang berebut-rebut masuk lab, dan yang dah siap pun dah ada..
Slow-slow la sket.. biar lambat asalkan tak kene repeat experiment. huish.. ada jugak yang saya dengar kene buat formulation semula.. Kan sadis tu.. tapi hopefully yang saya tak jadi macam tu..

Okay berbalik kepada kisah saya tadi, nak jumpa Supervisor but... sadly, supervisor tak ada kat u.. Nasib baik call dulu, kalau tak.. penat saje la pergi kampus. Hurm.. so, bukak la facebook. check apa yang patut.. Rupa-rupanya.. Supervisor dah tulis kat status dia, yang dia tak ada sampai jumaat ni. Haish.. Tu la tak bukak Fb sape suruh kan.. huhu

So, tak jadi nak jumpe.. kena la tunggu ahad ni.. hampa lagi.. Last-last buat perbincangan sendiri dengan miss debat. haish.. Saya jeles dengan orang yang dah masuk lab dah.. hope  lab MPM tu tak penuh lagi.. huhu..
Lepas tu, supervisor saya cakap ahad ni boleh jumpe.. So, ada beberapa hari untuk buat persediaan kaw-kaw.. dan sediakan list of question yang musykil.. haha..

So, dah kena start dari sekarang ni.. huhu
okay lah.. maaf kepada yang bosan baca entri ni.. Fyp is part of me.. rite now.. haha

2 comments:

  1. bagusnya lah supervisor update status kt fb..

    ReplyDelete
  2. haha.. tu la.. nasib baik supervisor kaki Fb.. boleh la tahu dia kat mane.. huhu

    ReplyDelete