Wednesday, June 29, 2011

Fyp cases: a journey to remember..

Salam ceria semua..

Saya cuma nak share gambar la.. konon nak buat wordless wednesday tapi macam dah lewat sangat kan.. huhu.. Lagipun dua tiga hari ni asyik berkampung di lab je.. Jadi tak boleh nak blogwalking dan singgah baca entri kengkawan di alam maya ni.. 

nanti bila dah grad mesti ingat susah senang buat fyp...
Hari ni just buat plating dan kira microbe semalam je.. actually nak tunjuk plate tu kat sini.. hurm.. tapi tak pe la.. kang korang tak lalu nak makan sandwich pulak kan.. So, saya simpan je la untuk dijadikan tesis nanti..Tak sabar nak amik result plate count esok. harap semua plate sihat .. kah3..

Oh okay.. nak tido.. esok masih perlu ke lab..

P/s: buffered peptone water dah habis.. kena la buat yang baru...

3 comments:

  1. lawa lukisan2 y nik lukis..pas ni boleh jadi identiti blog..

    ReplyDelete
  2. thanx.. malas nak menaip.. lukis lagi senang..

    ReplyDelete
  3. saya pelajar food tech baru nak start fyp sem ni, saya buat food chemistry!

    ReplyDelete