Tuesday, June 21, 2011

Saya suka melukis.. FYp cases

Salam ceria semua,

Hari ni dan semalam saya bertungkus lumus membuat draf method... haha.. bertungkus lumus la sangat. Tambahan pulak, saya tak berapa sihat ni. uhuk uhuk.. batuk..dan nak demam..Ni draf yang saya  buat dalam buku log.. haha


haha.. highlight oren tu penting.. cantik tak lukisan saya? haha.. mesti supervisor sayang..kah kah kah


Buku rujukan yang sentiasa menemani saya.. encik Yousef.. terima kasih tulis buku ni.. senang nak rujuk..


Saya pinjam buku kat library je.. huhuhu... 

Listeria identification.. haha.. microbe kesukaan saya. 
Tak sabar nak masuk lab.. nak buat cepat-cepat nanti boleh habis cepat.. haha 

Okay.. nak berehat jap..tata

7 comments:

  1. comel jep lukisan dy...
    hehe...

    ReplyDelete
  2. haha.. thanx.. baru lecturer sayang..

    ReplyDelete
  3. sila lukis utk di masukn ke dalam word pulak..

    ReplyDelete
  4. buku log time belum masuk lab elok jer..bila dh masuk lab..tengok sendiri lh nnti..

    ReplyDelete
  5. @mr line: haha... malas nak lukis masuk ms word...
    @kak nourel: huhuhu.. lepas ni comot la kot.. haa

    ReplyDelete
  6. waahh... kemasnya nota! kalau tengok nota aku sure nak muntah... hahahaha

    ReplyDelete
  7. RedVixen: haha..ni time rajin je.. time malas, huhu.. macam cakar ayam je.haha

    ReplyDelete