Friday, June 3, 2011

Suka masuk forum?

Hai semua.

Kebosanan berada di hostel dan kemalasan membuat FYP membuatkan saya menulis entri kali ini. Ceh.. giler skema ayat.. haaha.

Okay berbalik kepada topik.. Anda suka berforum? ataupun anda ada masalah tapi segan nak cerita dengan kawan-kawan mahupun kakak/ abang dan yang sewaktu dengannya? Tapi kalau anda tak luah, anda rasa nak meletup. Haaaaa...

Meh sini saya tunjukkan jalan penyelesaiannya. Dengan ini saya perkenalkan MYLOT. Mylot ini adalah salah satu forum worldwide la. Korang boleh la berceritakan masalah atau kutukan atau meminta pendapat mengenai sesuatu isu kat situ.

Dan korang juga boleh la meningkatkan lagi grammar, sebab forum tu adalah fully english okay. Mengenai nama, ala jangan risau. Nama sebenar takkan direveal dan hanya user name saja akan terpapar di situ.
Dalam mylot ni, korang takkan boleh agak yang si pengomen tu dari mana. Sebab susah nak bezakan antara mat saleh, dengan yang bukan mat saleh.

Sekarang ni saya jadikan Mylot sebagai tempat membebel untuk menghilangkan stress FYP.. haha..

Ok.. kalau anda suka.. Boleh klik and sign up...

Haa.. satu lagi yang best..

Actually,
ANDA DIBAYAR UNTUK MEMBERI DAN DIBERI KOMEN DI FORUM ITU OK.. HAHA

tapi tak pasti la.. just check sendiri la dengan terma dan syaratnye.. ok..

selamat berforum..

No comments:

Post a Comment