Saturday, July 2, 2011

FYp cases: that person

Salam ceria sedikit semua,

Dah lama tak buat blogwalking, erm.. apa cerita ye di sini? Dua tiga hari tak blogwalking rasa macam ketinggalan zaman la pulak. Almaklumlah minggu ni dah start masuk lab walaupun orang lain dah berkampung di lab tu berbulan-bulan. 

Niat di hati saya next week nak masuk lab lagi. Konon tak nak berhenti buat lab sampai bulan 8 ni. Herm sebab nak siapkan cepat dan boleh la balik rumah bersenang lenang. Makan mama masak.. tidur atas katil sendiri (bukan hostel ok), boleh pegang remote tv sambil tukar-tukar channel sampai adik rasa irritate. haha.. haish bahagianya waktu itu.

Namun..jeng jeng jeng.. bayangan indah tu terus pecah berderai. Sebab lab.. akan tutup satu minggu.. So, next week tak boleh masuk lab. huhuh...
kesian.. Nasib baik saya tak buat agar lagi.. kalau tak.. rosak la jawapnye... tu. incubator yang isi micorbe tu, semalam saya jenguk, kosong.. tak ada petri dish pun..biasanya, banyak giler petri dish sampai nak letak 36 plates pun semput.. huhu.. sekarang ni kosong je.. kesian..

Perlukah saya pergi bercuti dulu kat cameron highland? cik dayah sila beri komen.. 


the real culprit still out there..

6 comments:

  1. dinasihatkan pergi bercuti..kenapa lab tutup?

    ReplyDelete
  2. hurm.. ada someone buat mistake tapi tak nak ngaku.. lab staff ngamuk la..bukan skali je..

    ReplyDelete
  3. owh..perkara biasa..sabar eik..

    ReplyDelete
  4. hurm.. abis bersabar la ni kak.. huhu

    ReplyDelete
  5. haha...tak perlu ke cameron...thailand kan ada...hahaha...save duit g sana je lah ea...kui3x..

    ReplyDelete
  6. huhu.. aah.. lupe lak.. cancel gi cameron... nak gi bangkok la pulak.. haha.

    Dayah: jom kita buat graduation trip lepas habis practikal ni? tak pun.. buat lepas habis sem 7.. huhu before gi practikal?

    ReplyDelete