Monday, July 4, 2011

Kuantan here I come!!

Salam semua,

Disebabkan saya tak boleh nak buat lab minggu ni, maka dengan jayanya saya nak balik kuantan. I don't care.. and I just want to go home.. Sebab maybe saya akan menghabiskan bulan ramadhan di dalam lab dengan menternak baby microbe yang tumbuh dengan jayanya atas plate agar. Aish.. but don't worry I'll be back  this saturday.. Ala sekejap je.. nak settlekan hal sikit...

And saya dapat ke bangkok this 22 julai ni.. hahaa that's why kene buat passport and settlekan beberapa perkara sebelum 22 julai. Hurm.. saya sanggup jadi guard kat  lab beberapa minggu sebelum ke bangkok. Hurm.. Actually banyak mende yang nak buat ni.. Hurm.. hope fyp saya setel more than 80% by this september ni.. janganlah lab asyik nak tutup je.. tak jadi nak tumbuh la microbe saya..

Hope everythings going smooth..
 P/s: dayah.. nak gajah putih ek?... huhu.. maybe nik snap picture pastu edit buat poskad.. Erm okay tak? haha

4 comments:

  1. cik nik,nak souvenir paling comelll jugak,..hehe

    ReplyDelete
  2. wah..bestnyer dapat g bangkok..nak ole-ole..

    ReplyDelete
  3. apa kes tngkap gambar je...huhuhu..

    ReplyDelete
  4. dayah: well, kira best ape.. dapat tgk gambar..
    kak nourel: haha.. hurm.. duit dah kopak sebab fyp la.. ole2 hanyalah picture yang akan nik tagkan di fb hehe
    miss khaini: haha.. hurm.. nik ? boleh tak? haha nik kan consider bende comel jugak.. haahaa

    ReplyDelete