Wednesday, July 6, 2011

Saya bukan teletubies...

Salam semua,

Hurm, dah beberapa hari kot.. (erm yeke?) saya tak mengupdate blog. Bukan apa, saya kalau duduk kat rumah ni, macam malas sket nak online walaupun rumah ada streamyx yang lebih laju dari broadband tu. Hurm banyak benda lain lagi yang boleh nak dibuatnya. haha..

contohnya, tengok tv. Well seperti yang saya pernah cakapkan dalam entri sebelum ni, best kalau boleh duduk depan tv sambil tekan-tekan remote tv sampai adik rasa irritate and blah tak mahu tengok tv dah.. haha.. Well, saya memang kakak yang baik. Tambah lak, abang saya dari KL pun dah balik rumah. So, memang kecoh la umah ni.

So, basicly, saya balik kuantan ni just nak siapkan passport and then, saje nak trim rambut. Macam dah panjang benar, haha.. saje je nak buat style sket.. Eh kalau saya highlight dengan warna pink, tak jadi hal kan.. kan? haha. owh just joking...

Well, lepas trim rambut, ada ke abang saya komen macam teletubbies? Oh My Prada.. Kejam betul, tak sama betul dengan teletubbies..

teletubbies..

Hurm, rasanya sabtu ni kot baru balik. Ingatkan nak balik jumaat, tapi tiba-tiba ada kabinet baru yang mama nak alih. Owh okay, kerahan tenaga sebelum pulang ke umt. Well, baju raya still tak beli lagi.. tema tahun ni kaler purple.. huhu...nak kene teman mama beli kain buat baju raya la ni.. Maybe esok atau lusa.. Ada sale ke? kalau ada sale pun boleh.. jimat duit..

Oh okay.. nak tengok tv pepuas.. Balik umt nanti, bila la pulak boleh tgk tv.. hehe

4 comments:

  1. gembiranya bersama keluarga..kirim salam kat mak ya..

    ReplyDelete
  2. haha..kerahan tenaga...kui3x...

    eh, aku pun tema purple thun nie...hehehe...insyaALLAH kalau mak aku tak busy jahit baju orang..hehehe..

    ReplyDelete
  3. huhu.. boria la kite nanti yep.. huhu

    ReplyDelete