Saturday, August 6, 2011

bangkok trip: Edisi gambar..

Assalamualaikum semua,

Hari tu saya malas nak isi gambar kat bangkok. SO, kali ni saya just nak letakkan gambar trip ke bangkok ok.. are u ready?

kita mulakan dengan chatuchak weekend market.. hehe

Chatuchak weekend market

erm.. kalau ikutkan hati nak je letakkan gambar banyak-banyak.. tapi.. kang berat pulak blog ni.. hehe
lepas tu golden Royal Palace...





Lastly, floating market.. 


Lebih kurang macam ni la floating market.. hehe.. tapi ade jugak yang jual dalam sampan jugak.. air kelapa dia best..
mencapup kejap.. hehe
haa.. lastly kat kasetsart university.. Gambae beramai-ramai adalah wajib kalau pergi lawatan ilmiah macam ni.. hehe

smile.. ^^

4 comments:

  1. dpt jugak ko ke thailand walaupun tak dpt g LI kat sana ..

    ReplyDelete
  2. ex-sv akak pun g Bangkok sekali..

    ReplyDelete
  3. uuhhh... jeles aku.. jeles... xde buah tgn? nak se

    ReplyDelete
  4. dayah: hurm.. kalau gi bangkok buat LI lagi nik melompat kot.. sebab lab die fuyoh besar giler.. hehe.. tapi konfem nik akan balik slim macam papan lapis.. tak cukup makan.. hehe
    kak nourel: hehe..ye la.. bawak suami sekali.. sporting giler sv akak tuh.. kihkih..
    Mr line: jangan jeles- jeles ok.. hehe.. buah tangan? hehe

    ReplyDelete