Thursday, August 11, 2011

FYp cases: Puasa, microbe dan ais.

Assalamualaikum,

Hurm.. sedar tak sedar dah 11 hari kan puasa, adik asyik duduk tanye bila nak balik. Amboi, dia ingat kita duduk sini makan angin ke ape.. hehe... Maknanya la.. sempat ke siapkan FYp yang masih berlambak-lambak kerjenye? Setakat ini,  data yang beberapa hari lepas, okay la.. memuaskan. Takdelah sampai no growth dan result pelik-pelik.. Okay, at least ada data untuk present nanti progress fyp. At least...


Minggu depan last buat lab dan saya dengan bangganya akan berangkat pulang ke Kuantan. Sahur makan nasi kat umah dan bukak puase dengan juadah yang penuh semeja. Haish best.. best..Walaupun dah ramai yang sudah pun berangkat pulang.. takpe.Jangan jeles-jeles. hehe..


Macam biasa la, bila puasa ni, mesti gatal nak minum ais, sunquick la.. bandung la.. semua nak sejuk-sejuk je time bukak puasa and then suffering... padan muka kat diri sendiri sebab dah berjaya sakit tekak dan batuk.. well done.. Dua tiga hari lagi ni, demam la tu. On the way. Dah la Ahad ni masuk MPM yang panas. HEHEE.. tengok je la nanti muke pucat lesi macam zombi.. hehe

Okay la dah mengarut sangat ni. HEHE.. ok.. tata


8 comments:

  1. kesiannya dia..tak pe..cabaran & dugaan bulan pose..

    ReplyDelete
  2. haha... nik tabahkan hati di bulan pose ni.. hehe

    ReplyDelete
  3. huhu.. thanx dayah.. tak sangka akhirnya data nik stabil jugak.. hehe

    ReplyDelete
  4. FYP?? pening2 tgk data yg melambak-lambak tu..
    adik kamu dah rindu tu. tak pun, nak minta kamu beli baju raya baru utk dia. hek

    salam perkenalan ya~

    ReplyDelete
  5. dhiera: hehe.. ye la tu rindu.. hehe salam perkenalan jugak

    ReplyDelete
  6. pat siapkan fyp tu..

    nant tekidik2 cari data..

    slide pat siapkan..

    erkk macm aku lak supervisor.. haha

    ReplyDelete
  7. mr line: erk..? ok ok.. nik siapkan time raye ni.. bukan sem terus tunjuk slide..hahaa

    ReplyDelete