Wednesday, September 28, 2011

Selamat bergraduasi semua.

Salam sejahtera semua,

Entri kali ini ditujukan khas kepada senior-senior dan juga rakan-rakan yang bakal bergraduasi pada 1 dan 2 oktober ini. (Ceh.. ayat skema sebab saya ambil bahasa melayu ilmiah hehe..)

Okaylah. disebabkan saya akan masuk lab jugak dan menyiapkan FYP.. yelah, semua orang duduk grad dalam dsm.. saya still kena memastikan untuk grad tahun depan, jadi saya dengan senang hatinya, ingin masuk ke lab pada hari kamu semua bergraduat dan menerima skrol.. haha ** shh..sebenarnya taknak  bagi teddy bear dan bunga..hehe.. **

Oh sebelum saya terlupa, saya nak mempromosikan gerai konvo kali ini. Ala macam tak biasa. Gerai yang jual kek tu. Datang dan rajin-rajinkanlah diri untuk membeli kek, brownies dan juga tartlet. Kebab dan chicken teriyaki sandwich pun ada. 

Lagi satu, bagi mereka yang hendak check tahap kesihatan dan pemakanan, kami ada menyediakan nutrition corner (handle by foodservice fourth year) .Macam biasalah, boleh check Bmi, body fats, dan blood pressure. so, jangan malu dan segan.. marilah check kesihatan masing-masing. Hehe.. eh jangan risau, tak cucuk dengan jarum pun.

Eh tetiba boleh promosi gerai la plak. 
Kepada kawan-kawan saya yang bakal grad, especially kepada rumate saya tahun 1-Pija (biomarin), budak sispa- Fateh (IT), abas (fizik), aina (bio), iqbal (bio), kak mai (poseso), kak fizah (poseso), mira (poseso), wan (akua), azie (akua), sal (akua)...** lenguh pulak tangan menaip**

Eh.. tak lupa pula pada senior food service yang juga bakal grad tahun ni.. Lecturer kata lebih kurang 80% senior dah ade kerja.. So tahniah semua..

Dan... yang penting.. tak lupa juga pada rakan-rakan blogger yang bakal grad.. Mr lineputihline hitam dan dean dang dan juga yang lain.. 

Mr line: Nak bear..saya bagi picture je lah.. jimat duit untuk FYP. haha

hepi graduation



8 comments:

  1. hehehe..thnx nik! arap2 smpat jumpa nik nnt..

    ReplyDelete
  2. nik pun harap2 dapat jumpe pija.. Pija grad berape hb?

    ReplyDelete
  3. haha.. jangan la terharu sangat.. heehe.. sikit je tu.. nasib baik kitorang tak buat kain rentang dan belon hepi graduation. hehe (ala-ala propose kat depan dsm tu) hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..y tu memang kes yang gempaklah..kalah cite korea..tapi kena akak x perasan pun..

    ReplyDelete
  5. waaaahhh.. tak perasan entri ni.. sorry sangat2..

    bz spanjang konvo.. bnyak kene uruskan.. hohoh..

    thanks yaa.. pica pun pica la..

    yang penting iklas.. thanks..

    cepat siapkan FYP tu.. t senang nak wat thesis lak ye..

    gambate...

    ReplyDelete
  6. thanx mr line.. hehe.. nik nak siapkan thesis dan grad tahun depan.. hehe

    ReplyDelete