Friday, September 23, 2011

Selamat hari Jumaat.

Hai,

Pagi-pagi lagi roomate saya dah keluar ke Pulau Perhentian. Hurm.. Bestkan.. Pergi bercuti kat Pulau. Saya bilalah nak merasa pergi bercuti. Hehe..

So, disebabkan kami tinggal berdua sahaja, tinggallah saya berseorangan sampai hari Ahad. Ahh.. sadis.. malam ni kena tidur sorang-sorang dalam bilik.
Hari jumaat yang indah ni, tak tahulah nak buat apa kat dalam bilik. So, saya merajinkan diri membuka balik data-data yang telah beku di dalam buku makmal. hehe. Frozen data. Apa khabar agaknya?

Baru beberapa minit buka, dah rasa tak boleh fokus. Lepas tu, saya tutup buku dan .. sambung balik main fb dan sekarang update blog. Haish.. bilalah nak insaf ni. Hehe

Kene tunggu jumpa sv dulu, barulah terkocoh-kocoh nak siapkan data. Sudahlah tak reti guna Minitab. hehe.. Entah macam mana nak key in pun saya tak reti. Oh, well. Malas-malas saya pun, jurnal still saya baca tau. hehe.. At least kalau sv tanya, boleh jawab dengan konfidennye.. Erk yeke?

Dah bangun pagi-pagi ni, perut mulalah nak craving for food. So, nestum pun okay kot. Cepatlah tengah hari.. I nak makan nasi.. **Orang Melayu mesti nak makan nasi**. Saya tak nak spagetti, chicken chop atau mashed potato untuk lunch.. Saya nak nasi.....Eh.. tiba-tiba je. Hikhik..

p/s:Entri mengarut untuk melembutkan jari-jemari yang keras kejung nak menaip Fyp hehe.. So, tangan dah lembut sket. Okay kot.. hehe
tata

6 comments:

  1. sv tu mengiyekan je.. walaupun salah.. haha...

    t dah anto draf.. or present ke..

    haaa mencicit kene btl kan..

    hahhaa... weii jum umpe gather Kami blogger UMT..

    hik hik..

    ReplyDelete
  2. haha.. ~_~"
    ni yang rasa berdebar sangat.
    neves.. neves.. present progress hujung minggu depan. Tapi sekarang still sibuk2 masuk lab lagi.. alahai..

    jumpe kat pantai ke?

    ReplyDelete
  3. entah la jumpe kat mane.. weii aku cari novel tu.. tak jumpe la.. mcm rare je novel tu.. hahahah..

    ReplyDelete
  4. novel m.a.i.d ke? memang sold out.. dah lama cari. tapi last2 dapat jugak baca .. tapi yang kawan punya la.. hehe

    ReplyDelete
  5. best tau novel die.. novel stail sweet gitu.

    ReplyDelete