Thursday, October 6, 2011

Jaskom di FST: satu tempat yang menarik.

Hai..

Saya sekarang berada di FST dan sedang menaip entri ini di dalam Jaskom. Okay, tengah guna komputer kampus. Malas la saya nak angkut laptop ke hulu ke hilir. hehe
Entahlah kenapa saya berada di sini. Eh, before saya proceed korang ni tau tak Jaskom tu ape? Jaskom tu, Jabatan sains komputer kat Fakulti Sains dan teknologi. Sekarang ni saya berada di dalam salah sebuah makmal komputer dekat Jaskom ni. hehe..

Saya sorang-sorang kat sini. Tak berteman. Lagipun tengah tunggu tur nak jumpa dengan co-supervisor. So, bagi nak mengisi masa lapang yang ada, saya ke sini.

Mula-mula sibuk nak mengupdate data dalam kepala, mengenai microbe dan benda-benda berkaitan FYP. Al maklumlah esok dah kena present prgress. Tadi co-sv dah bagitau suruh well prepared bila masuk bilik dia nanti.  tapi lama-lama jadi bosan la pulak. hehe

So, saya meluaskan pemandangan mata ke tempat-tempat lain. Saya duduk meja paling belakang. Senang nak usha orang.. Oh okay.. jangan ikut tau..hehe..

Depan saya ni ada budak laki, pakai jacket kos. budak kimia la kot. bagus, tak bukak benda mengarut.Dari tadi saya tengok asyik duk bukak slide baca slide. Sebelah dia, mungkin kawan dia, tengah baca komik. Tah komik apa tah.. Macam komik lawan-lawan yang ganas tu.. hehe hish tak minat nak join baca.. eh.. eh.. pulak..

Sebelah lagi, kawan die jugak.. dari tadi saya tengok duk main fb. Dasat betul penangan fb. Tapi mostly yang datang sini, bukak fb je.. Tapi saya lain.. siap update blog lagi.. tu la pasal kena duduk meja belakang. Kalau tak mesti orang usha saya..haha perasan.. hehe..
Okaylah..orang sebelah nak jeling-jeling.. Segan pulak ni.. Hehe..

Okay.. doakan saya boleh present dengan baik esok.. love you'lls

5 comments:

  1. good luck..sempat lagi update blog yer..

    ReplyDelete
  2. haha.. mengisi masa terluang sambil menunggu appoinment dengan co-sv.. huhu

    ReplyDelete
  3. all the best... xdpt jumpa time konvo..

    hahha.. mcm lambat je wish ni..

    xpe la.. hhaa

    ReplyDelete
  4. mrLine: hehe.. thanx. ari tu time konvo nampak mr line tapi segan nak dekat.. hehe sebab ade family mr line kat situ.. hehe

    ReplyDelete