Tuesday, November 8, 2011

Selamat hari raya Aidiladha

Assalamualaikum.

Selamat hari raya korban semua dan selamat bercuti pertengahan semester. Dah masuk hari ketiga kan raya korban. Tahun ini, saya beraya di Kelantan. Baru havoc sikit. Dengan sepupu sepapat yang havoc satu rumah, memang rasanya macam nak pecah rumah kat kampung tu. 

Baru beberapa hari saya tak buka facebook, berlambak notifications kat situ. Saya tak kisah sangat kalau notifications mengenai like2 status ni, tapi kalau post-post yang melibatkan kos dan assignment.. Ish.. itu satu kerugian kalau tak bukak facebook. 

Nampaknya, banyak kerja yang menanti naik cuti ni. Oh please, tak nak balik u. Nak duduk rumah. Lagi senang, aman damai sentosa. Tak payah nak fikir masalah. Duduk je diam-diam kat rumah.

Raya ni seronok betul makan nasi dagang kelantan. Sedap. Kalau nasi dagang terengganu, nasi dia warna putih. Nasi dagang kelantan, nasi dia warna merah (perang). Makan sikit pun kenyang. hehe..
Tambah-tambah pula time raya ni, kena jaga makan. Kalau tak, boleh jadi bulat macam tembikai naik cuti nanti. hehe...

Ahh.. dah merapu. Rasa nak makan daging. Ok chow.

2 comments: