Tuesday, January 3, 2012

Saya suka software ni...

Assalamualaikum semua,

Hari ni saya rasa gembira sebab telah berjaya mendownload software painTool SAI yang best ni. Okay, sebab kesibukkan menaip thesis dan final exam, sudah lama saya tak mengetengahkan bakat melukis yang terpendam ni. So, selepas mendownload software paint ni, terasa bersemangat pula nak melukis. Haha...

So, saya pun explore software ni... Best sebab dia ada crayon tools, yang boleh buat lukisan kita nampak macam crayon... Macam kat bawah ni..


Karya tak seberapa. ^^v

Banyak lagi application yang best dalam ni, cuma yang tak bestnya, software ni takde text.. which means tak boleh nak insert text dalam ni. Hurm. tapi buat yang suka doodle-doodle tu, boleh la guna software ni. Colour dia cantik. Hehe...

Okaylah nak sambung.. buat benda-benda lain. 
Tata..

No comments:

Post a Comment