Wednesday, February 1, 2012

FYP cases: A memoir

Buenas noches mi amor,


Ceh, hari ni nak cakap bahasa spain la pulak. Sebabkan FYP dah hampir ke penghujungnya..Saya telahpun menyiapkan hasil karya yang tak seberapa menggunakan software SAI paint dan Photoscape.


So...Inilah hasilnya.. Taraaaaaa....


Karya ini dilakukan ketika sedang menunggu thesis untuk dikembalikan...
Jangan ditanya kenapa ada bunga, rama-rama dan skor muzik dalam tu. Entah.. Saya cuma mengekspresikan apa yang saya rasa. Rama-rama itu mungkin simbol kebebasan sementara kerana jangka hayat rama-rama tak lama.. haha.. Okay joke..hehe


Dahlah.. saya nak online facebook pulak
hehe

4 comments: