Wednesday, April 4, 2012

LI story: Minggu ke-7


Sedar tak sedar, hari ni dah masuk hari Rabu. Esok Khamis dan lusa Jumaat. Dan Minggu ke-7 dah tamat untuk praktikal kali ni. Makin lama, makin rasa sayang dekat tempat LI ni. Hurm.. dan maybe orang-orang di sini. Ehem...

Tak lama lagi, pensyarah sudah nak datang melawat. Rasanya dalam minggu ke-10. Risau. Ya, saya memang risau. Mungkin sebab yang datang melawat tu bukan pensyarah yang pernah mengajar saya sewaktu di U. Entah...kalau ikutkan mestilah nak pensyarah yang pernah mengajar saya datang melawat. Sebab mereka lebih mengenali student. Tapi, takpelah. As long ada pensyarah yang datang melawat.. tu pun dah cukup baik.

Entah apa yang aku merepek pun aku tak tahu.. hehe

Minggu ni, aktiviti seperti biasa. Biasakan saya akan turun ke lab awal pagi sebab tak nak berebut dengan orang lain. Lagipun, pagi-pagi tak ramai yang turun lab... Jadi memang ada privasi di situ. Malas nak beramai-ramai di lab. Bila dah setel kerja, boleh naik ke office dan buat kerja-kerja lain seperti mengupdate log book dan juga menaip sebaris dua report LI. haha .. Advance..

Nak letak gambar.. tapi rasa macam tak elok pulak. Lagipun saya LI dekat research centre yang semuanya controlled copy. Jadi tak boleh nak dedahkan. Lagipun lab tu ada ISO. SO, tak boleh main snap picture dan publish kat Fb atau blog. So, tengok je la... tulisan-tulisan yang panjang ni. Okay.. haha

Sebenarnya, ada banyak lagi luahan tapi.. entah rasa macam tak berapa elok nak diluahkan di sini. Cukuplah benda-benda ni. Apapun, saya rasa tak menyesal langsung sebab LI kat sini. Staff baik dan rasa gembira di sini.. 
Okay la.. setakat ni sahaja. 
Sekian, wasalam.

No comments:

Post a Comment