Monday, July 2, 2012

Random Talk: Ex-roomate saya...

Entri ini saya tujukan khas kepada ex-roomates saya yang bernama Ajeerah Grah yang mungkin sedang bergembira di UMT kala ini. Haha

Amboi.. kemain lagi ayat intro.

Yep.. tah nak taip apa ni.. Tadi kemain lagi ayat dan idea-idea datang bagai mencurah-curah ke ladang gandum, tapi saat jari-jemari ini start menaip.. haha terus hilang... haha Ah.. Alasan kemain je kan.. haha

oh, since ini adalah entri untuk ex roomate saya yakni Grah... Meh kita letak sikit muka Grah di blog sekupang saya ni.. haha  Kasi Glamer sikit..

Diambil dari FB... Opps sori terstalk pulak.. hahaa
Oh G-rah ni sangat penyayang orangnye.. sebagai bukti, lihatlah cara dia bergambar dengan kucing itu. Manis kan. hahahaa

Lagi satu nak habaq, G-rah ni ambil degree in Environmental technology.. So, sape2 yang berkenan nak ambil budak ni bekerja.. silalah ye.. contact number? hahaha...Sila tanya tuan badan sendiri.

Okay la... sampai di sini sahaja entri kali ni.. Ada masa, saya update lagi ok..

Salam sayang...

P/S: haha.. dah glamerkan grah di blog sekupang nik ni.. haha..


4 comments:

  1. Replies
    1. bukan stalker la.. tu panggil fb walking... ala same je dengan blogwalking.. haha

      Delete
  2. hhahaha nik x de kerja..
    cik aya aris sila bt entri khas utk saye juge ok..
    hahah ~ g-rah cantik..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenape ade ~ grah cantik di situ.. tak sesuai.. tak sesuai.. haha

      Delete