Sunday, July 22, 2012

Salam ramadhan

Assalamulaikum semua.

tak sangka kan dah masuk bulan ramadhan. Dan sekali lagi kita diberi kesempatan untuk menikmati nikmat berpuasa dalam bulan yang mulia ni. kalau baca balik entri-entri ramadhan tahun lepas, ya... tahun lepas.. saya asih lagi sibuk menyiapkan labwork di makmal kan. yalah.. dah anak-anak mikrob buat hal tak nak growth on agar yang penuh dengan nutrien tu. hurm.. geram je la..

but tahun ini. saya menyambut bulan puasa ni dalam suasan penuh kekeluargaan.. amboi mak jemah.. propa la sangat. haha..Well, ramadhan tahun ini lebih meriah kot. Mungkin disebabkan kurang stress dengan fyp. Yalah kan.. buat junior-junior yang sedang sibuk buat fyp.. tabahkan hati ya.. kejayaan pasti menanti kalian di  sana. :-)

oh.. cukup sudah membebel...
sekarang pun dah nak masuk waktu berbuka.
okay... saya pun  nak berbuka ni..

Selamat berbuka puase dan selamat menyambut ramadhan al-mubarak ya.. :)

5 comments:

  1. best kan sambut ramadhan di rumah..selamat berpuasa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah... kak.. memang best sambut ramadan kat rumah. teringat zaman muda remaja dulu. ^^v

      Delete
  2. muda remaja? dah tua ke sekarang? haha..selamat berpuasa..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tua la.. dah terasa macam agak senior sedikit.. haha.. okay

      Delete
    2. aaaahhhh....itu smua alasan saja..aku tak percaya..haha..

      Delete